martes, 18 de junio de 2013

ÈXIT ROTUND DEL 10è MERCAT SOLIDARI

El mercat, va tancar les seves portes el passat 26 de maig al migdia amb gran èxit de participació per part dels badalonins i badalonines. La gran oferta de productes sumat a la forta afluència de compradors i visitants, ha fet que s'hagin obtingut molt bons resultats. Tots els productes han estat donats per empreses i establiments comercials sensibles a les necessitats d'aquest col.lectiu en risc d'exclussió social.

El nou emplaçament del local situat a la plaça Pompeu Fabra, al costat del metro del carrer de la Creu, ha ajudat a un major trànsit de públic i a un significatiu augment de les vendes en vers l'edició anterior. Tot i que s'esperava una major recaptació, en aquest desè aniversari s'han superat totes les expectatives previstes. El local, cedit per l'Ajuntament de Badalona i patrocinat per l'empresa Engestur, de 300 metres quadratsben plens de tota classe de productes, ha estat clau per obtenir aquests bons resultats.

Més de dues-centes empreses han participat amb la donació dels seus productes, compartint l'objectiu solidari d'aquesta iniciativa: obtenir els recursos necessaris per mantenir els projectes i serveis que la Fundació SIQUE! té en marxa, i d'aquesta manera convertir en realitats els somnis de les persones amb diferent capacitat intel.lectual.

Podeu veure més fotografies de l'acte aquí: 




No hay comentarios: